ROMÂNII FAȚĂ CU APOCALIPSA

Dacă va pica un asteroid în România, mulți români vor spune că nu e mare scofală, mai pică pietre din cer. Piatra asta va distruge jumătate din țară, vor muri milioane de oameni, dar cei care vor supraviețui vor nega totul. Așa e viața: trăiești, apoi mor. Au murit mai mulți oameni de gripă, deci mai lăsați-ne cu asteroidul vostru. Chiar dacă bolovanul ăsta picat din cer va lăsa un crater imens, românii vor spune că imaginile sunt trucate și că totul e o manipulare. „Eu nu știu pe nimeni care a murit de la asteroid!”

Dacă va fi un cutremur de 8 pe scara Richter într-un oraș, românii din cealaltă parte a țării vor spune că doar s-a zgâlțâit puțin pământul. Imaginile cu orașul devastat, cu clădirile distruse, cu oameni rămași fără case, cu răniți și morți nu-i vor impresiona. Cineva vrea să destabilizeze economic România și a inventat cutremurul ăsta ca să ne distrugă. Sunt interese mari la mijloc. Cineva a plătit pentru mascarada asta și toți ăia care apar la televizor sunt actori. „Știți pe cineva care a murit în cutremur?”

Dacă o civilizație extraterestră ar vrea, prin absurd, să invadeze România... Nu-mi explic de ce niște ființe mult superioare nouă ar vrea să invadeze țara asta de maimuțe, dar să facem un exercițiu de imaginație. Deci, aterizează navele extraterestre în România, coboară ăia, românii îi întâmpină cu pâine și sare și le zic:

„Cine v-a plătit să veniți la noi? Recunoașteți că sunteți oamenii ocultei mondiale și ați fost trimiși aici să distrugeți România!” Iar ăia s-ar pune pe distrus, dar românii tot n-ar crede că e pe bune. Și ne-ar rade de pe fața pământului, dar ar rămâne un român care le-ar zice: „Totul e o conspirație, voi nu sunteți reali, v-a plătit Bill Gates!” Apoi, ar muri ca un martir pe altarul dreptății.

Când va veni Iisus a doua oară pe pământ, va nimeri, din greșeală, în România. Se va apuca să facă niște minuni pe aici, dar românii tot nu-l vor crede. Va transforma vinul de casă în vin franțuzesc, îl va învia pe Ceaușescu, va face din România cea mai puternică economie din lume, românii vor face baie în lapte și miere, dar tot vor spune despre el că e un șarlatan. Apoi, după ce vor trăi cel mai bine de pe planetă, românii îl vor mai răstigni o dată pe Iisus, ca să se convingă că e un escroc și nu învie. Iar când va învia, vor spune: „N-are cum, e făcătură, să-l mai răstignim o dată!”

Dacă va veni o molimă care va decima juma' de planetă, românii vor fi ăia care se vor prinde de conspirația malefică din spatele presupusei pandemii. 4 miliarde de morți nu vor însemna nimic. Civilizația umană se va prăbuși, vom regresa la stadiul de vânători-culegători, ne vom omorî pe resurse, dar românii tot vor susține că e o făcătură, că oculta vrea să ne manipuleze, că e o Apocalipă falsă, că cineva dă bani grei să ne facă să credem că lumea e distrusă. „Mai citiți, nu e chiar așa, sunt interese mari la mijloc!”

Iar la Judecata de Apoi, românii vor apărea în fața Instanței Supreme și vor spune: „Hai, ziceți, cât v-a dat Soroș?”

Adauga comentariu