Rușinică, domnule Genoiu, Bravo, domnule Romeo!

Fostul primar al Craiovei, Mihail Genoiu, în prezent senator de Dolj, a fost surprins, în această după-amiază, într-o discuție cu colegul său de partid, consilierul județean Romeo Tiberiade, fără masca de protecție, în fața Parcului Tineretului din Craiova. Nu ar fi mare scofală, dar ne-am reamintit și că Mihail Genoi a fost filmat, în prima sa zi ca demnitar în Parlamentul României, luând masa la restaurantul instituției, alături de senatorul Ion Prioteasa, fostul președinte al Consiliului Județean Dolj. Teoretic servirea mesei era interzisă în interior, ca în toate restaurantele din București la acel moment. Practic, nu s-a întâmplat nimic altceva decât ca cetățenii să mai primească un exemplu că politicienilor le este permis, iar prostimii interzis. 

Pe de altă parte, Romeo Tiberiade poartă masca. Acesta a și trecut, de altfel, prin boală, fiind și spitalizat pentru câteva zile.

UPDATE: Fiindcă între timp am aflat și motivul pentru care cei doi se aflau în zona parcului - au participat împreună la o acțiune de ecologizare de Ziua Pământului - ambii primesc și câte o bilă albă! ”Astăzi am sărbătorit Ziua Pământului printr-o acțiune de salubrizare în și pe lângă Parcul Tineretului împreună cu domnul senator Mihail Genoiu și colegi din PSD Craiova. Dacă păstrăm, avem. Planeta este a noastră, iar viitorul ei este al tuturor celor responsabili. Oamenii, plantele și animalele înseamnă natură, cu apa și aerul din jur”, a scris Romeo Tiberiade pe pagina sa de Facebook. (ultima foto)

 

Adauga comentariu