S-au stabilit firmele care se vor ocupa de străzile orașului pentru următorii patru ani. Contractul de aproape 35 de milioane de euro a fost adjudecat de doi constructori

Au trecut 10 luni din momentul în care Primăria Craiova a scos la licitație acordul-cadru pentru repararea și întreținerea drumurilor din oraș în perioada 2019-2022. După ce licitația a trecut prin contestații care au dus la întârzierea desemnării unui câștigător, astăzi s-a publicat atribuirea către SC Domarcons și SC Erpia SA. 

Marele câștigător al acestei licitații este SC Erpia, firma care a fost exclusă din cursă de către Primăria Craiova, dar care a câștigat și la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor și în instanță, la Curtea de Apel Craiova, dreptul de a participa în continuare la lupta pentru desemnarea firmei câștigătoare. Chiar dacă tocmai aceste contestații au făcut ca megalicitația să dureze atât de mult, Erpia a reușit să se impună și să își adjudece o parte din contractul atât de valoros.

Primăria Craiova pune la bătaie aproape 35 milioane de euro fără TVA, adică 157.139.423 de lei, pentru reparația și întreținerea străzilor, aleilor, parcărilor și trotuarelor din municipiu, pe perioada următorilor patru ani. 


Adauga comentariu