S-a crezut șofer de curse, dar a ajuns în arest. Drogat la volan și fără permis, un craiovean a fost urmărit ca în filme în plin centrul orașului. A condus pe contrasens și a intrat cu mașina în Centrul Vechi

A fost spectacol ieri în centrul orașului după ce mai multe echipaje de Poliție au plecat în urmărirea unui șofer ce a ignorat toate regulile de circulație.

Acesta a condus pe contrasens pentru a scăpa de oamenii legii. A urcat pe strada Romul, tot pe contrasens, apoi cu mișcări demne de un pilot de drifturi a făcut slalom pe strada A. I. Cuza, în fata primăriei. Nu s-a lăsat intimidat de mașinile de poliție care erau pe urmele lui și a intrat din nou pe contrasens pe strada Theodor Aman, pe lângă English Park și Casa Albă. Ajuns în fata barierei de la întrarea în Centrul Vechi, șoferul abil a intrat distrugând bariera de acces. A fost prins de polițiștii după eforturi mari, în Centrul Vechi.

Oamenii legii au stabilit ca este vorba de un tânăr care nu avea permis de conducere și care părea a fi sub influența substanțelor halucinogene. Teribilistului i s-au prelevat probe pentru stabilirea substanțelor pe care le consumase, apoi a fost reținut pentru 24 de ore în aeestul IPJ Dolj.

"Ieri, 3 februarie, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism ce era condus pe Calea București. Întrucât conducătorul autoturismului a refuzat să oprească, poliţiştii rutieri au pornit în urmărirea acestuia, cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, cel în cauză circulând pe mai multe străzi, pe interzis. De asemenea, conducătorul autoturismului a lovit mai mulţi stâlpi de delimitare a părţii carosabile de trotuar precum şi 2 bariere, care blocau accesul într-o zonă pietonală. La un moment dat, cel în cauză a abandonat autoturismul, fiind însă prins de poliţiştii rutieri, care au stabilit că este vorba de un tânăr de 22 de ani, din Craiova, care nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule." a declarat Cosmin Grădinaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj  

Adauga comentariu