Sănătatea face toți banii. Rând pe rând fiecare corp al unităților medicale din Craiova începe să creeze condiții și să arate așa cum ar fi normal să arate orice spital

De această dată a fost rândul Clinicii de Neurologie din cadrul Spitalului de Neuropsihiatrie din Craiova să își primească banii pentru reabilitare. Cu mobilier nou, sisteme de alarmă și climatizare, igienizare, secția crează acum condiții mai mult decât decente de tratament pentru pacienți.

"S-a investit o sumă de aproximativ 5 miliarde, s-a montat un sistem de climatizare, s-au făcut lucrări de reparație și igienizare pe coridoare și pe saloane, s-au achiziționat paturi noi și televizoare, s-a refăcut instalația electrică.", a declarat Anca Tudor, manager Spital Neuropsihiatrie.


Secția 2 Neurologie nu mai fusese renovată de mai bine de 6 ani, iar autoritățile susțin în continuare punctual dezvoltarea fiecărei unități medicale din Craiova.


"Se fac investiții în toate spitalele din Craiova. Unul dintre ele este Spitaluk Victor Babeș care are doua proiecte. Unul de reabilitare termică a corpului central care este depus la Ministerul Dezvoltarii și care a trecut prin toate fazele și asteptăm semnarea contractului și altul pentru construirea unei secții de radiologie. La Filantropia este în execuție deja la Secția de Hematologie și este depus proiectul de reabilitare a Ambulatoriului.", a declarat Mihail Genoiu, primar Craiova.


Spitalul de Neuropsihiatrie nu trece prima dată prin astfel de transformări. El a mai fost reabilitat în vara acestui an, în urmă cu doar câteva luni, atunci cînd jumătate din saloanele spitalului au fost modernizate cu bani de bugetul local.

Comentarii

alexandrunegret...

11.11.2018 10:51

Ce urâte sunt băile cu tubii de propilenă pe afară....tipic românesc...

Adauga comentariu