Șase doljeni, la spital, în urma unei bătăi între zece persoane, cu bâte și furci

Șase persoane au ajuns la spital, duminică seara, după ce au luat parte la o bătaie. Scandalul s-a pornit, pe fondul băuturii, între două familii din comuna Unirea. În total au fost implicate zece persoane. Cearta a degenerat în bătaie, fiind folosite bâte și furci. La fata locului au fost direcționate mai multe echipaje de poliție, care au intervenit pentru calmarea bătăușilor și aplanarea scandalului.

”Mai multe persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale, o parte dintre acestea fiind transportate la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale. Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a izbucnit un conflict între membrii a două familii din localitate, în timpul căruia au fost folosite obiecte contondente și tăietoare. De asemenea, o parte din persoanele implicate în altercație ar fi pătruns fără drept în curtea locuinței celeilalte familii”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Dolj.

Poliția continuă cercetările pentru a stabili care au fost cauzele care au declanșat scandalul. Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, violare de domiciliu și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Imagine cu titlu de simbol

Adauga comentariu