Scandal cu înjurături și agresiuni fizice în Spitalul Județean Craiova. Directorul medical acuza un alt doctor "Mi-a întors mâinile la spate, m-a împins în tocul ușii și m-a înjurat"

Scandal în această dimineață la Spitalul Județean din Craiova. Implicati, directorul medical Mihaela Cheie și medicul urolog Mugur Riza. 

Directorul medical ii aduce acuzații grave medicului de la Urologie. Mihaela cheie spune ca doctorul Riza a bătut-o și a înjurat-o pe holurile spitalului.

"Eram cu o colega de-a mea, eram în trecere pe coridor. Din senin a început sa ma înjure în ultimul hal, m-a prin se mâini, m-a strâns foarte tare și mi-a ridicat mâinile deasupra capului. După care m-a împins în tocul unei uși. Se vede agresiunea cu ochiul liber, nu se poate asa ceva. Asta este comportamentul lui zilnic, ne terorizează", a declarat Mihaela Chieie, director medical Spitalul Județean Craiova.

Femeia se afla în acest moment la Institutul de Medicina Legala din Craiova pentru a obține certificat medico-legal.

La rândul lui, medicul acuzat de agresiune a mers și el să depună o plangere la Sectia 2 Poliție, pentru că ar fi fost împiedicat să își desfășoare activitatea. 

Adauga comentariu