Scandal pe Calea București. Amenințări și răngi împărțite între rude, după ce copiii lor s-ar fi certat pe Facebook

Un craiovean de 50 de ani a fost amenințat și i-a fost avariat autoturismul cu mai multe lovituri de răngi, în urma unui scandal izbucnit aseară, în jurul orei 21.00, pe Calea București. Bărbatul a sesizat poliția și mai mute echipaje au fost direcționate la fața locului. Agresorii s-au făcut nevăzuți, însă, iar oamenii legii îi caută și la această oră pentru a fi duși la audieri. Este vorba despre două femei și un bărbat. Victima și agresorii, de etnie rromă, ar fi rude.

Conflictul ar fi izbucnit pentru că, în aceeași zi, copii lor s-ar fi certat pe Facebook. Ulterior, cei patru s-au întâlnit pe Calea București iar când victima s-a urcat în mașină ca să plece, ceilalți s-au pus cu răngile pe autoturismul său.

”Persoana vătămată a fost condusă la sediul secției pentru audieri și totodată polițiștii desfășoară activități pentru depistarea persoanelor implicate și stabilirea cu exactitate a situației de fapt. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infrațiunilor de amenințare si distrugere, în care cercetarile sunt efectuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecatoria Craiova, urmând ca la finalizare să fie propusă soluție legală”, a declarat Mihaela Sadoveanu, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Sursa foto: capturi video www.esential24.com 

 

Adauga comentariu