SCANDAL SEXUAL la Malu Mare! Cum s-au iubit doi minori în curtea școlii. După incident, mama fetei a depus plângere la poliție împotriva băiatului pentru viol

Protagoniștii scenei sunt doi minori , o fată și un băiat cu vârste de 13 și rspectiv 16 ani din Malu Mare. Aceștia s-ar fi iubit în curtea școlii în afara orelor de program. 


La mai bine de o lună de data la care s-ar fi întâmplat actul sexual în curtea școlii mama fetei a mers la poliție să depună plângere împotriva băiatului. Acesta l-ar fi acuzat că a violat-o. Imediat a fost anunțată conducerea unității de învățământ din Malu Mare.


"În această dimineață au venit doi domni polițiști la școală să ceară toate detaliile și imagini de pe camerele de supraveghere. Au încheiat un proces verbal pentru că imaginle nu mai există, nu sunt stocate mai mult de 30 de zile. Am întrebat ce s-a întâmplat și am fost informată că una dintre elevele școlii este implicată într-o anchetă, că a întreținut relații sexuale cu mai mulți băieți din sat și că una dintre aceste dăți s-a întâmplat în curtea școlii. Au sărit gardul și din ce am auzit fata l-ar fi invitat. Este regretabil faptul că este vorba de o elevă, una liniștită la clasă.", a declarat directoarea școlii din Malu Mare.


Ulterior și conducerea Inspectoratului Școlar Județean a aflat de incident.


“Am fost informați în cursul zilei de astăzi de conducera Școlii gimnaziale din Malu Mare despre un eveniment care a avut loc în afara  orelor de curs. În condițiile în care există deja un dosar în cercetare la Inspectoratul de Poliție Dolj, așteptăm concluziile anchetei pentru a afla ce s-a întâmplat.”, a declarat Nicoleta Lițoiu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Dolj.


Oamenii legii fac demersuri în acest moment pentru a afla dacă într-adevăr ar fi fost vorba despre un viol așa cum acuză mama fetei implicate. 


"Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de act sexual cu un minor." , a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt IPJ Dolj.


Cei doi tineri sunt de etnie romă. Fata ar fi fost examinată de un medic specialist și se pare că ar fi virgină și ar fi întreținut raporturi sexuale de bunăvoie.  

sursa foto Adevarul.ro

Adauga comentariu