Scandal vineri dimineață pe Aeroportul din Craiova. Pasagerii rutei de Germania nu au fost lăsați sa călătorească deși aveau biletele cumpărate. Câteva interdicții impuse de Germania pentru călători i-au lăsat pe mulți la sol

Cei care s-au prezentat vineri pe Aeroportul Internațional Craiova pentru cursa de Koln, prima reluata după mai bine de trei luni de pauza, au avut parte de o surpriza neplacută.

Oamenii au fost înștiințați ca nu pot călători decât în baza unui contract, document de munca.

Multi dintre călători au fost îngrijorați și nemulțumiți din aceasta cauza.

Lămurirea vine de la reprezentanții Aeroportului din Craiova. 

 

In atentia pasagerilor‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️ "REPUBLICA FEDERALA GERMANIA A EMIS URMATORUL NOTAM PENTRU CALATORII CARE DORESC SA INTRE IN GERMANIA (Valabil pana la data de 30.06) RESTRICTII ALE PASAGERILOR CARE CALATORESC IN REPUBLICA FEDERALA GERMANIA DETERMINATE DE EVOLUTIA COVID -19 Restrictia temporara de calatorie se aplica pentru toate calatoriile care nu sunt urgente - calatoria esentiala include angajamente urgente de familie sau afaceri - din tarile terte in Republica Federala Germania. Sunt exceptate de la restrictiile de zbor: 1. Doar din motiv de reintoarcere acasa A) Cetatenii EU si cetatenii din statele Schengen si membrii lor din familie B) Cetatenii din tarile terte care sunt rezidenti pe termen lung in conformitate cu directiva privind rezidenta pe termen lung, precum si persoane care isi primesc dreptul de rezidenta, provenind din alte directive ale EU sau care detin vize pe termen lung 2. Alti calatori cu o necesitate functionala incluzand: a )Profesionistii din domeniul sanatatii, cercetarii si din domeniul ingrijirii varstnicilor B) Lucratorii la frontiera C) Personalul din domeniul transportului, inclusiv echipajul de zbor care transporta bunuri si personal, in masura in care e necesar D) Diplomati, personal al organizatiilor internationale, personal militar, in momentul exercitarii muncii lor E) Pasagerii in tranzit", comunica reprezentanții Aeroportului Internațional Craiova.

Adauga comentariu