Scandalul dintre primar și consilieri a lăsat echipa fără jucători. “Avem bani suficienți la buget, dar nu vor consilierii”

Echipa de fotbal CS Dunărea Calafat a rămas fără jucători. Deși administratia locala are suficienti bani, iar echipa a facut eforturi sa promoveze, consilierii nu au aprobat bugetul necesar functionarii acesteia.

 

Potrivit primarului orasului Calafat, Ciobanu Lucian, consilierii locali vor sa-l incurce. 

 

“Le-am facut plangere penala, referate sa-i dau afara si degeaba. Ei nu vor sa aprobe bugetul, nici proiectul pentru bulevard sau pentru liceul agricol”, a precizat edilul.

 

Potrivit unei postari de pe pagina Primariei Municipiului Calafat, neexistând resurse financiare pentru organizarea meciurilor, a deplasărilor, a plăților salariale, jucătorii nu au mai răspuns convocărilor, iar majoritatea au cerut transferul la alte echipe.

 

De altfel, primarul a mai spus ca toate lucrurile pe care incearca sa le faca sunt pentru oras, iar consilierii locali ii pun piedici. 

“O situație similară urmează să se întâmple cu societatea care asigură mentenanța la sistemul de încălzire dar și cu firma ce asigură paza la Liceul Tehnic Ștefan Milcu Calafat”, potrivit aceleiasi surse. 

Adauga comentariu