Scandalul înregistrărilor. Țuțuianu (PSD) i-a făcut proști pe Olguța Vasilescu și Claudiu Manda, în versuri. Replica ministrului Muncii: "fanfaronadele unui pui de Gostat"

Într-o nouă înregistrare făcută publică de România TV, Adrian Țuțuianu, liderul PSD Dâmbovița, vorbește cu subiect și predicat despre prestația Olguței Vasilescu și despre cum a fost ea apărată de Claudiu Manda. Țuțuianu era într-o întâlnire informală cu mai mulți primari cărora le povestea despre discuțiile avute la CeX. În acceși întâlnire a numit partidul de guvernământ un partid de maimuțe. 

“Au mai luat cuvântul Olguţa Vasilescu care începuse şi ea să dea lecţii că nu ştiu şi ce. I-am zis cam asa, că face parte din categoria miniştrilor care au senzaţia că dacă s-au aşezat pe un scaun sunt şi ei mai deştepţi.
Era pe vremea comuniştilor o vorbă: «Fie prostul cât de prost, mintea vine după post». A ieşit Claudiu Manda că i-am atacat-o pe doamna (Lia Olguţa Vasilescu – n.r.), mi-a spus că e fericit că e contemporan cu mine. I-am spus că îi foloseşte. M-a înjurat mai temeinic decât alţii.”, a spus Țuțuianu.

Olguța Vasilescu a comentat pe Facebook declarațiile liderului PSD pe care l-a numit “pui de Gostat”

“Știam ca a trecut ieri(n.r. miercuri)  prin ședința de guvern, dar fiindcă nu l-am văzut nicăieri in presa, am căutat comunicatul MEN. 360 000 de elevi și preșcolari vor primi rechizite și ghiozdane. Un alt proiect al Guvernului care trece neobservat de presa... Știu! Sunt mai importante fanfaronadele unora care se lauda cât de zmei au fost ei intr-o ședința in care, de fapt, au fost pui de Gostat.”, a postat Vasilescu pe contul ei de socializare. 


Adauga comentariu