Se aprind luminile de sărbători în Craiova. Aproape un milion de luminițe și multe suprize cu artiști și bunătăți la Târgul de Crăciun

Vineri, 22 noiembrie se va da startul petrecerii de sărbători. Craiovenii sunt așteptați ca în fiecare an în Piața Mihai Viteazul din centrul orașului, la 17.30, să apese butonul pentru aprinderea luminițelor, alături de adilii locali. 

Aproape un milion de luminițe, atelierele lui Moșu, patinoar în piața Mihai Viteazul, orășelul copiilor de pe esplanada Teatrului Național Marin Sorescu, spectacole de colinde și gustări dintre cele mai bune vor crea o atmosferă de poveste și anul acesta în Craiova.

Craiovenii vor avea ocazia să admire, în Piața Mihai Viteazu, două cupole impresionante cu străluciri de diamant. Bradul care va trona pe patinoar reprezintă un apogeu de prețiozitate prin zecile de globuri lucioase aurii și medalioane texturate, în timp ce clădirea Palatului Administrativ este îmbogățită anul acesta de 3 coroane de brad decorate cu globuri de dimensiuni diferite.


Ediția din acest an a Târgului de Crăciun de la Craiova aduce în prim plan produse inedite de sezon, dar și momente speciale, dedicate atât celor mai mici, cât și adulților. Sunt prezenți comercianți și artizani din aproape toate regiunile țării: de la Săpânța, Satu-Mare, din Moldova, de la Cluj-Napoca, din Harghita și Covasna, de la Târgoviște, din Craiova, dar și de la Timișoara, București, Olt sau Brăila. Craiovenii vor avea de ales, pentru prima oară la Târgul de Crăciun, și dintre bunătățile oferite în truck-urile din Orășelul Copiilor, de pe esplanada Teatrului Național Marin Sorescu.


Adauga comentariu