Se lasă cu demisii la Caracal! Un consilier local își pune mandatul pe masă: "Asocierea autorităților locale cu lumea interlopa nu ne fac cinste și lasă loc de interpretări"

În urma evenimentelor petrecute la Caracal, în ultimele zile, Toma Pruna, un consilier local al PSD în Caracal, a demisionat la sfârșitul lunii iulie. Astăzi, a venit rândul unui alt consilier local, Conea Cristian Enache, care își anunță demisia, din cauza evenimentelor petrecute cu cele două fete, posibil ucise de Gheorghe Dincă, în locuinta sa din Caracal. 

 

Acesta a anunțat că demisionează din postul de consilier local și a explicat decizia luata.

“Asocierea între actul politic local și autorităților locale cu lumea interlopă și structurile de criminalitate organizată, dar și întregul lanț de erori al instituțiilor statutului, nu numai ca nu ne face cinste, dar lasa loc de interpretări”, a precizat Conea Cristian Enache. 

 

De altfel, acesta considera ca sunt multe greseli, iar opinia publica crede despre orasul Caracal că nu este condus de autoritățile statului, ci de organizații mafiote care beneficiază de indulgența autorităților locale și care sifonează inclusiv banul public. In plus, fostul consilier local, Cristian Conea, motiveaza de ce a ales sa-si depuna demisia.

“Deoarece nu ma simt implicat în niciun fel în aceste activități și nu doresc ca numele meu sa fie legat de acest oprobriu al societății civile, în semn de protest față de situația actuală, doresc să mă retrag din funcția de consilier local PSD al Primăriei Caracal”, a conchis Conea.

 

Adauga comentariu