Se redeschid terenurile de sport din Parcul Tineretului. Când se va pune în aplicare decizia administrației locale craiovene

Primăria Municipiului Craiova și RAADPFL Craiova anunță iubitorii de sport că de sâmbătă, 6 iunie 2020, se deschid terenurile sportive din Parcul Tineretului, aflate în administrarea regiei.

Parcul Tineretului din Craiova este ofertant în ceea ce privește activitățile de recreere, sportive și de agrement.

Vorbim de 4 terenuri de tenis green-set, omologate, doua terenuri de baschet cu suprafață sintetică și teren betonat și un teren de minigolf.

Terenul de fotbal rămâne deocamdată închis pana la ridicarea restricțiilor impuse de pandemie.

Tarifele sunt următoarele: - pentru terenul de tenis – 13 lei pe oră, în intervalul 08.00-18.00 și 15 lei pe oră în intervalul 18.00-21.00; - pentru baschet (pe terenul sintetic) – 65 de lei până la ora 18.00, iar după această oră 75 lei; - pentru terenul de mini-golf – 6,5 lei pe oră, în intervalul 08.00-18.00 și 7,5 lei pe oră în intervalul 18.00- 21.00.

Tarife abonament a) abonament săptămânal (7 ore/săptămână) – teren tenis – 77 lei – teren minigolf – 38.5 lei / persoană b) abonament lunar (30 ore/lună) – teren tenis 300 lei – teren minigolf – 150 lei/ persoana.

Programările se vor face telefonic. Ultima plată se poate face la ora 20.00.

Iubitorii de mișcare au la dispoziție, fără taxă de acces, 10 mese de beton pentru tenis de masă, dar și un teren pentru baschet. Cei care iubesc șahul, au la dispoziție 10 mese speciale amplasate în Parcul Tineretului. Tot aici se pot organiza spectacole în aer liber, există o scenă pentru astfel de manifestări, iar amatorii de jogging au la dispoziție 12 km de alei asfaltate.

Administrația Regiei declara ca ia toate măsurile de siguranță pentru iubitorii de sport.

"Bazele sunt împrejmuite; Fiecare punct de acces să fie păzit; Să se facă triajul epidemiologic al participanților la activitatea sportivă și măsurarea temperaturii corporale la intrarea în baza sportivă; La accesul în bază, sportivii vor fi trecuți pe un tabel nominal, pentru a facilita ancheta epidemiologică, în cazul descoperirii unui caz de infectare cu SARS-COV 2; Accesul va fi permis numai în funcție de capacitatea bazei, pentru a evita aglomerația, pe bază de programări prealabile, calculate în așa fel încât să permită suficient timp între utilizatori pentru dezinfectarea spațiului", precizează directorul RAADPFL Craiova.

Adauga comentariu