Șefa ANAF, datoare la stat. Craioveanca Mihaela Triculescu a fost somată să plătească o sumă cu patru zero-uri după ce ar fi fraudat un proiect cu fonduri europene

Dezvăluirile au fost făcute de Newsweek.ro. Aceștia au descoperit că cea care trebuie să recupereze datoriile românilor la Finanțe este ea însăși datoare la Universitatea de Vest din Timișoara. Aceasta are de plătit suma de aproximativ 20.000 de lei ca urmare a nerespectării unui contract din fonduri europene reprezentând burse din perioada doctoratului. Mai mult, doctoratul nici măcar nu a fost susținut ulterior. 

„Întrucât doamna Mihaela M. Triculescu, la finalizarea celor cinci ani de studii, nu a reuşit să finalizeze teza de doctorat şi să o susţină în faţa comisiei de îndrumare, doctoranda a fost exmatriculată cu începere de la 1.10.2017 pentru «neîndeplinirea obligaţiilor legale şi contractuale», fapt confirmat prin Hotărârea Senatului UVT nr. 44 din 26.10.2017“, se arată într-un răspuns trimis de universitate către Newsweek România. 

De altfel, sub titlul „Recuperare bursă doctorală acordată în cadrul proiectului POSDRU/159/1.5/S/142115”, Universitatea a somat-o pe Mihaela Triculescu, la data de 6 februarie, să vireze suma de 20.603.15 lei, reprezentând valoarea bursei doctorale primite.  Somaţia este semnată de managerul de proiect, prof. univ. Dr. Bogdan Dima, scrie G4Media, citând sursa Newsweek. 

 

Adauga comentariu