SOCANT Avocat bătut de fratele unui fost polițist craiovean, pentru ca ar fi detinut informatii compromitatoare despre acesta. Victima se afla la spital. Declaratia avocatului batut

Eugen Ruican este numele avocatului batut de fratele unui fost politist de la Sectia 3, Ilina Daniel. Incidentul s-a petrecut in cursul zilei de astazi, afara, in fata cabinetului sau de avocatura ce se afla in centrul Craiovei. In acest moment, avocatul se afla la Spitalul Judetean din Craiova, unde i se fac investigatii.

“Sunt in spital. Am avut o clienta la mine in birou astazi, care este cercetata penal intr-un dosar al DIICOT Craiova pentru trafic de minori si trafic de persoane. Ea, la randul ei este traficata, sau a fost traficata pana acum o săptămână de un fost politist din cadrul Sectiei 3, pe nume Ilina Daniel si de fratele acestuia, el interlop. După ce am avut niste discutii in prealabil ieri cu clienta mea, in sensul de a formula o plangere la DIICOT, am fost sunat in dimineata asta de Ilina Daniel si amenintat ca ma va prinde si imi va rupe picioarele. Ulterior, dupa amiaza, cand a venit doamna la birou, cand am iesit din birou, fratele lui care stia ca am niste probleme mai vechi la genunchiul drept, a venit si mi-a aplicat o lovitura in zona genunchiului și cred ca mi-a rupt piciorul. Mi-a zis ca daca nu ma potolesc o sa ma omoare.”, a declarat Eugen Ruican, avocat.

Avocatul Eugen Ruican il cunostea atat pe politistul Ilina Daniel, cat si pe fratele acestuia.

“Politistul Ilina Daniel mi-a fost client intr-un dosar in care a fost ultragiat, ne cunosteam foarte bine si acum pentru ca stie ca eu am dovezi cum ca el trafica impreuna cu fratele lui persoana asta, actuala mea clienta, m-a sunat si m-a amenintat.”, a mai adaugat acesta.

Potrivit declaratiilor avocatului batut, fostul politist nu ar fi la prima abatere. Acesta l-ar fi amenintat de nenumarate ori in toata aceasta perioada. Avocatul spune ca va depune plangere impotriva celor doi si la dosar va pune si dovezile de care dispune pentru a demonstra ca are dreptate in privinta traficului de persoane.

Revenim cu detalii

sursa foto Facebook

 

 

Comentarii

Irinel

06.01.2019 18:25

Meritai!!! Avocatul poporului care invata clienții sa spună tot, și îi baga la pușcărie! Multumeste-Te ca o sa mai mergi jegule!

Adauga comentariu