Sorina în SUA, procuroarea Pițurcă acuzată de răpire! Scandalul este departe de a fi finalizat

După ce vineri Ramona Sacarin, împreună cu una dintre avocate a ridicat pașaportul Micuței din Mehedinți de la Direcția de Pașapoarte Dolj, lucrurile s-au mișcat foarte repede.

Sorina ar fi ajuns deja în SUA sau cel puțin asta ar indica cea mai recenta fotografie apărută pe rețelele de socializare în care micuța este alături de ambii părinți adoptivi și pare fericita.

Judecătoria Slatina a fost cea care a hotărât zilele trecute ca Sorina poate părăsi tara. Hotararea nu a fost una definita dar a fost executorie. Instanța a respins cererea de ordonanță președințială formulată de procurorul general al Parchetului General, Bogdan Licu, a cea prin care fetitei o se interzicea sa părăsească tara. Decizia nu este însă definitivă, iar procurorul general a anunțat deja că o va contesta.

Între timp se pare ca avocatul familiei Șărămăt ar fi depus o plângere la Secția de anchetare a magistratilor împotriva procuroarei Pițurcă pe care a acuzat-o de răpire și constituire de grup infracțional organizat.

Adauga comentariu