Soțul actriței Natașa Raab, scos din sala de operație în urma scandalui-monstru dintre medicii spitalului din Craiova. Directorul medical îl acuză pe doctorul Mugur Riza că a înjurat-o și a lovit-o. Scandalul s-a lăsat cu plângeri la poliție

Scandalurile se țin lanț în Spitalul Județean de Urgență Craiova. În această dimineață, un nou episod. Protagoniști, directorul medical Mihaela Cheie și medicul urolog Mugur Riza. Cel din urmă, motivând că unul dintre pacienții săi, soțul Natașei Raab, este în stare gravă, a ținut neapărat să intre în sala de operații. Nimic neobișnuit până acum doar că urologul are suspendat dreptul de practică chirurgicală până pe data de 18 martie 2019, măsură dispusă tot în urma unor scandaluri.

Directorul medical îi aduce acuzații grave medicului de la Urologie. Mihaela Cheie spune că doctorul Riza a bătut-o și a înjurat-o pe holurile spitalului.

“Eram cu o colega de-a mea, eram în trecere pe coridor. Din senin a început sa ma înjure în ultimul hal, m-a prin se mâini, m-a strâns foarte tare și mi-a ridicat mâinile deasupra capului. După care m-a împins în tocul unei uși. Se vede agresiunea cu ochiul liber, nu se poate asa ceva. Asta este comportamentul lui zilnic, ne terorizează", a declarat Mihaela Chieie, director medical Spitalul Județean Craiova.

De cealaltă parte, urologul Riza spune că are hărtii care dovedesc că poate face intervenții chirurgicale și că Mihaela Cheie minte în acuzațiile pe care i le aduce. 

“Natașa Raab, îndrăgita actriță, suferă lângă soțul ei, dr. Val Guțul, care deși are o boala grea, azi, 15 martie 2019, a fost făcut "ping-pong" la Urologie de către Paul Tomescu și Cheie Mihaela, întorcându-l de trei ori de la operația care nu s-a mai făcut că așa vor "mușchii lor".  Iar în fața mass-mediei, mințind, deși actele medicale dovedesc că este bolnav și programat la operatie ,discreționar spune că se poate face...și luni !!! Documentele dovedesc adevarul,fata de " curat murdar ", acest halal raționament și comportament pe care îl au fata de un coleg de breaslă ce se află într-un impas al vieții”, a comentat dr. Riza.

Adevărata victimă a fost însă pacientul care nu a mai fost operat din cauza neînțelegerilor. Val Guțul, medic și soț al actriței Natașa Raab, are un diagnostic grav, cancer în stadiul II. Operația sa nu era însă raportată în lista programărilor oficiale pentru ziua de azi, dar, cu toate acestea, apărea pe o listă a secției de Urologie pentru o intervenție pe care trebuia să o susțină Paul Tomescu, șeful Secției de Urologie, asistat de doctorul Mugur Riza. 

Doctorul Riza și pacientul au mers împreună la poliție pentru a depune o plângere împotriva doctoriței agresate, pe motiv că femeia a împiedicat actul medical și a pus în pericol viața pacientului.

Între timp, Mihaela Cheie a fost și ea la organele abilitate. A mers la Institutul de Medicina Legală din Craiova și a obținut certificat medico-legal pentru trei zile de îngrijiri medicale ca urmare a leziunilor din timpul agresiunii.

Pacientul a fost reprogramat luni pentru operație.

 

 

Comentarii

Baniceru Mihaela

21.03.2019 13:40

O cunosc pe dr. Mihaela Cheie, m-a operat de colecist acum catava ani. E un medic foarte bun si un om la fel. Nu stiu cum mai se  mai afla Mugurel in spital? Cred ca el se vede pe terenul de sport (parca a fost voleibalist)

Adauga comentariu