Sperietură într-un bloc din George Enescu, unde mirosea suspect. Pompierii au venit cu autospeciala de accidente biologice, dar era doar dezinsecție

Un afiș buclucaș ori, mai bine spus, lipsa lui, i-a pus în încurcătură atât pe locatarii unui bloc de pe Strada George Enescu din Craiova, cât și pe pompierii de la ISU Dolj, care veniseră pregătiți ca la carte pentru a interveni prompt. În această dimineață, în jurul orei 09.53, Detasamentul 1 de Pompieri Craiova a fost solicit sa intervină la blocul C13, de pe strada anterior menționată, unde unul dintre locatari a sesizat un miros înțepător neidentificat în scara blocului. Imediat la locul indicat a fost trimis echipajul CBRN, care are rolul de a interveni în cazuri speciale, ca de exemplu accidente nucleare, biologice, chimice si radiologice si pentru decontaminări, dar și o autospecială de lucru cu apă și spumă. 

Pentru că mirosul părea că venea din subsolul blocului, s-a luat legătura cu șeful de scară, pentru a deschide ușa subsolului, și în același timp s-au deschis și cele două uși de acces de la bloc pentru aerisirea scării.

Ulterior s-a descoperit și sursa mirosului, după ce președintele de asociație a precizat ca este vorba de o activitate de dezinsecție și deratizare și nimic altceva care sa pună în pericol viața omului. Și toate acestea, pentru că afișul care anunța activitatea în derulare era pus la scara vecină și nu la scară locatarului care a sunat. 

Sursa foto: Facebook/ISU Brașov

Adauga comentariu