Sticla de suc "escortata" de Politia Locala din Craiova. Un echipaj a folosit semnalele luminoase ale mașinii de serviciu pentru a ajunge și a parca ilegal în fata unui magazin din oras

Cele mai noi imagini în care sunt surprinși polițiștii locali din Craiova ii înfățișează din nou într-o postura deloc ingrata.

După ce parchează ilegal acolo de unde ridica mașini, acum au făcut același lucru, doar ca au și aprins girofarurile ca și cum ar fi în misiune și asta le permite orice încălcare a regulilor de circulație.

Numai ca ce sa vezi. Misiunea era sa meargă la magazin un polițist local să-și stampere setea. Omul se întoarce la mașina parcata în în coltul unei intersecții din centrul orașului cu doua sticle de suc în maini.

Pozele surprinse de un craiovean au ajuns și la conducerea instituției craiovene care reacționează.

"Nu este normal ce s-a intamplat. Se va face o ancheta interna de catre comisia speciala cu cercetarea unor astfel de cazuri", a declarat Octavian Mateescu, director Politia Locala Craiova.

Imaginile ce-i înfățișează pe polițiștii locali mergând cu girofarul sa își cumpere suc au creat isterie pe rețelele de socializare.

"Acești "domni", parchează ilegal, in colțul intersecției, cu girofarul pus, ca să își cumpere suc. As vrea să știu: 1) legea se aplică și pentru ei? O să își ia amendă de la poliția adevărată? Sau și ei sunt complici ? 2) cum justificați utilizarea girofarului pentru a compara suc?", scrie cel care a surprins momentul. " Ii scazuse glicemia inainte de o misiune importanta", scrie o alta persoana care a văzut pozele.

Sursa foto Sorin Gabriel

Adauga comentariu