Stiri de Brasov, cel de al 15-lea ziar online din reteaua Presa Buna, a intrat "in pita" de astăzi. Ziaristii grupului media s-au intalnit la Cluj timp de 5 zile pentru o sesiune de training

Ziarul online Stiri de Brasov o va avea ca redactor-sef pe Simona Suciu, o jurnalista foarte experimentata ce provine din reteaua Adevarul.

 

"Este o borna importanta pentru proiectul nostru, Presa Buna. Marcand deschiderea a 15 ziare online locale, am simtit nevoia unei intalniri de lucru cu toti colegii mei. Saptamana trecuta la Cluj, am avut o importanta sesiune de training, prilej sa ne cunoastem si mai bine si sa discutam ce putem face pe viitor in plus ca sa oferim cititorilor nostri o experienta relevanta.

De la tehnici de filmare pana la probleme etice ale meseriei noastre, de la un chef de pomina in cea mai frumoasa podgorie a Transilvaniei si pana la strategii editoriale, totul a avut un sens pentru noi. 

Reteaua Presa Buna este un proiect unic in Romania si va fi o pepiniera absolut senzationala de subiecte pentru noul post de stiri national NCN", spune Liviu Alexa, jurnalistul care detine reteaua.

 

 

 

 

Adauga comentariu