Străzile din centrul Craiovei "teren de joacă" pentru piloții de raliu. O mașină s-a răsturnat, iar incidentele neplăcute s-au ținut lanț la un moment dat

Atmosferă extraordinară la Craiova Super Rally. Străzile din centrul orașului au fost pret de cateva ore bune, teren de joacă pentru piloții de raliu. Zeci de participanți s-au strâns de prin toate colțurile țării pentru a concura în cadrul evenimentului deja ajuns la a doua ediție în Craiova.

Piloții cu mașinile lor au făcut un spectacol pe cinste. Mii de craioveni nu și-au putut lua ochii de pe traseul străbătut în viteză de mașinile zgomotoase.

"Foarte frumos. Atmosferă plăcută, mă bucur că se organizează astfel de evenimente și la noi în oraș, pentru că evenimentele de acest gen aduc bani și oameni din toate părțile." , a declarat Bogdan.

Ca și la ediția de anul trecut, handbalistele de la SCM Craiova și-au depăși limitele și fricile și s-au urcat în dreapta piloților. Ana Maria Ticu a fost copilot pentru Vlad Cosma, Zelijka Nikolic pentru Bogdan Marișca, iar Elena Gjorjevska pentru Mihai Leu.

Numai că pe lângă momentele care-ti tăiau respirația s-au întâmplat și incidente mai puțin plăcute. Unul dintre piloți s-a răsturnat cu mașina, pilotul având nevoie de îngrijiri medicale, un altul a intrat în gardul despărțitor, iar celui deal treilea pilot ghinionist i-a sărit o roată. Dacă cel care a intrat în gard s-a redresat continuând cursa, celelalte două mașini au fost scoase din concurs pe platformă.

La final însă toți piloții au fost aplaudați pentru prestații, iar cei mai buni au ieșit în față.

Locurile 1, 2, 3 și 4 la mașini cu tracțiune integrală au fost ocupate de  Titi Aur, Bogdan Marișca, Marian Nica și Vlad Cozma.

Sursa foto 1, video1 - Facebook Esti din Craiova daca..

 

 

Adauga comentariu