STRICT SECRET: Atunci, Liviu Dragnea i-a condamnat pe toți la moarte în politică. Cum va renaște Marian Neacșu din cenușa PSD

Neacșu revine în PSD pe cai și mai mari

Ei bine, chiar la asta nu v-ați fi așteptat. După atâtea divorțuri celebre anul ăsta, despărțirea lui Liviu Dragnea de Irina Tănase este exact ce mai lipsea României în acest an tumultuos.

Bineînețeles, sunt ironic, dar este important să știți că scandalul dintre fostul președinte al PSD și Irina Tănase nu este o gogoriță de cancan, este real și s-ar putea să se transforme într-o chestie foarte urâtă.

De ce am început cu Liviu Dragnea acest articol? Fiindcă la Strict Secrey v-am învățat întotdeauna să priviți prezentul, chiar și prezentul politic, prin prisma trecutului.

Săptămâna ce tocmai a trecut a fost una agitată la PSD. Șefii de organizații au fost chemați pentru discuții despre împărțirea cașcavalului sau, mai precis, a ciolanului. Însă lucrurile s-au precipitat pe mai multe paliere pentru Marcel Ciolacu, mai ales în ceea ce-l privește pe Marian Neacșu, propunerea PSD pentru Secretariatul General al Guvernului.

De ce s-au precipitat? Pentru a vedea cum Marcel Ciolacu a jucat din nou teatru, spunând că și-l asumă pe Marian Neacșu, dar a tras cu toată forța lui să-l bage pe Toni Grblă ca șef al SGG, CITEȘTE MAI DEPARTE PE strictsecret.ro.

Adauga comentariu