STRICT SECRET: Scandal sexual în poliția clujeană! Dragoș Naiba, unul dintre cei mai tari criminaliști din România, acuzat că a „investigat” o subalternă ce era nevastă de procuror

Circul e cât casa: ditamai șeful Serviciului Criminalist din IPJ Cluj (pus la dispoziție) are dosar penal și trebuie anchetat de colegii "încornoratului"

Inspectoratul de Poliție al Județului Cluj este din nou lovit de un scandal de proporții. Comisarul șef Dragoș Ilie Naiba a fost ”decalotat” de la comanda Serviciului Criminalist după ce procurorii îl anchetează pentru „Folosire abuzivă a funcţiei în scop sexual”.

Șeful Serviciului Criminalist Cluj, comisarul Dragoș Naiba, și-ar fi săpat singur groapa printr-o serie de avansuri sexuale făcute mai multor subalterne. Mai mult, acesta a fost implicat într-o relație extraconjugală cu soția unui alt procuror clujean, iar acum a fost pus la dispoziție, fiind urmărit penal de către magistrații de la Parchetul Curții de Apel Cluj, adică chiar de către colegii „încornoratului”.

Pentru a vă imagina cât de mare este scandalul, trebuie să vă menționăm că, din punct de vedere profesional, Dragoș Ilie Naiba este considerat unul dintre cei mai buni polițiști din țară, acesta fiind premiat cu distincții speciale pentru activitatea excelentă de criminalist, mai ales la cercetări la fața locului. Mai mult, Naiba era un soi de lider al șefilor de la departamentele de Criminalistică din toată țara.

Căderea acestuia s-a petrecut în urmă cu două luni, moment în care comisarul Mircea Ion Rus, inspectorul șef al IPJ Cluj, a decis să-l pună pe acesta la dispoziția conducerii Poliției Municipiului Cluj-Napoca.

Citiți continuarea pe strictsecret.ro.

Adauga comentariu