STRICTSECRET: Ciolacu vrea să pună la București ca prefect exemplul de manual al traseismului și arivismului politic: Kansou Hazem

După Laura Vicol, nominalizarea lui Kansou ne arată că PSD nu a înțeles nimic din "pauza publicitară" în care a stat doi ani, scrie strictsecret.ro.

Vestea că „un anume domn care se numește Alexandru Hazem Kansou, un cetățean român născut în Liban” ar urma să fie viitorul prefect al Capitalei, a fost dată în premieră de jurnalistul Silviu Mănăstire la B1 TV, în cadrul emisiunii pe care o moderează.

Presă națională „dură” nu s-a obosit să îl citeze pe Mănăstire, ci a preluat din „puanie” știrea, limitându-se la a menționa doar că Hansou este fost liberal.

Dar Alexandru-Hazem Kansou nu este DOAR fost liberal. El este astăzi pesedist, DUPĂ ce a fost liberal, după ce a fost pedelist. Hazem Kansou nu este DOAR fost liberal, așa cum vom dovedi chiar și vizual, ci este un arivist „ca la carte”, un traseist politic de manual, un sinecurist sadea care a trăit și și-a făcut o mică avere doar din lucratul la stat, completând definiția de sinecurist prin angajarea partenerei de viață la o societate tot de stat, deținută de Primăria Sectorului 4.

Citește continuarea pe strictsecret.ro.

Adauga comentariu