STRICTSECRET.RO: Cum a tocat BNR în 2021 milioane de euro pe modernizarea buzilor, pe fructe de mare, cașcaval, reviste și ziare, șervețele umede, carne proaspătă, servicii turistice și hoteliere

La BNR, nu va fi niciodată criză. Poporul să se descurce.

Da, este criză în România, dar numai pentru fraieri. Șmecherii din instituțiile privilegiate ale statului român nu au simțit niciodată crizele economice. Strict Secret v-a obișnuit deja cu o abordare diferită a materialelor jurnalistice, nu vă vom dezamăgi nici azi. V-am spus că doar pe Strict Secret, cel mai tare site de investigații, veți putea citi anchete economice interesante. Ziarul Financiar și-a pierdut de peste un deceniu menirea jurnalistică: nu mai critică pe nimeni, nu mai publică investigații economice, încasează milioane de euro pentru a da limbi în fund corporațiilor și marilor CEO ai României.

Banca Naţională a României este banca centrală a României. Este o instituţie publică independentă, cu sediul central în municipiul Bucureşti.

Obiectivul său fundamental îl reprezintă asigurarea şi menţinerea stabilităţii preţurilor și sprijină politică economică generală a statului, fără a prejudicia îndeplinirea obiectivului său fundamental.

Dar cine împarte banii României, își face și parte din ei. Greii din conducerea BNR au salarii imense, dar, stați liniștiți, și restul angajaților BNR, câteva mii, o duc senzațional de bine, plătiți cu salarii regești și lucrând în condiții privilegiate.

Citiți continuarea pe strictsecret.ro.

Adauga comentariu