Succesul are strălucirea pietrelor prețioase pentru patru tineri din Craiova. Cum arată bijuteriile handmade care au cucerit pasionatele de fashion din toată țara

Cercei viu colorați, brâuri extravagante și coliere statement, acesta este trendul în materie de bijuterii pentru sezonul de primăvară-vară din acest an. Pe toate acestea le puteți găsi într-un magazin cochet din Centrul Vechi al Craiovei, afacere  gândită de o tânără care a văzut zona în care se îndreaptă tendințele în modă. Alături de soțul ei și de încă un cuplu, au pornit la drum și au deschis un magazin de bijuterii handmade și nu numai.

 
“Mie îmi plac foarte mult bijuteriile extravagante, iar în Craiova nu găseam niciodată ce îmi doream, așa că îmi petreceam mult timp pe internet căutând să îmi comand. Mi-am dat seama că este o lipsă de care pot profita și am deschis propria afacere. Am luat legătura cu un atelier care creeaza bijuterii lucrate manual și le-am dat comandă de bijuteriile pe care eu mi le doream”, povestește Gabriela Cioroianu, proprietara Bijoux Store.

Pentru că îi place să fie în lumina reflectoarelor, Gabriela a ales ca toate bijuteriile să fie inedite, viu colorate și accesorizate cu pietre strălucitoare din cristale translucide, împletituri sau panglici. Bijuteriile supradimensionate au atras imediat atenția, iar comenzile au început să curgă.
“Toate obiectele sunt lucrate de o calitate superioară. Chiar dacă sunt încărcate cu multe pietre, materialele din care sunt făcute sunt foarte ușoare și astfel sunt foarte ușor de purtat. Clientele noastre vin și ne spun cum își doresc să arate bijuteria dorită, iar noi facem comandă atelierului, păstrând însă un anumit tipar.”, explică Gabriela.


Faima acestor bijuterii a ajuns în toate colțurile țării după ce au atras atenția unor vedete și artiști. Astfel au fost nevoiți să accepte și comenzi on-line, iar acum bijuteriile speciale ajung oriunde este clientul.
“Ne mândrim cu un palmares impresionant chiar dacă avem numai un an de când am deschis afacerea. Actrița Natașa Raab este o clientă fidelă, iar cântăreața Xandra a purtat bijuteriile noastre pe scena Eurovision, la preselecțiile din Craiova. Ea și dansatoarele ei au intrat pur și simplu în magazin și s-au îndrăgostit de ce au găsit aici așa că au cerut să poarte creațiile noastre în timpul competiției”, susține Alin, asociatul Gabrielei.


Prețul unei broșe cu pietre pornește de la 50 de lei, iar o pereche de cercei supradimensionați se vinde între 100 și 140 de lei. Cel mai scump articol este brâul accesorizat cu sute de pietre lucrate manual și care ajunge la 220 de lei.

Adauga comentariu