Tâlharul care a organizat jefuirea unei femei pretinzând că este polițist a fost eliberat de judecători

Pașla Marius Cristian a fost reținut de oamenii legii după mai bine de un an de când tâlhărise o femeie pe care a agățat-o de pe Facebook, cu ajutorul a patru complici. Chiar dacă procurorul care a instrumentat cazul a cerut emiterea unui mandat de arestare preventivă pentru mai multe infracțiuni, judecătorii Tribunalului Dolj nu au considerat că tâlharul trebuie să rămână în spatele gratiilor. Cercetat pentru organizarea unui grup infracțional, tâlhărie, distrugere prin incendiere și sechestrare, bărbatul a scăpat doar cu control judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Faptele pentru care a fost dus în fața magistraților s-au petrecut în noaptea de 8 spre 9 noiembrie, atunci când bărbatul și cei patru complici au urmărit o femeie ce a aterizat pe Aeroportul din Craiova.  Despre victimă știau că se întoarce în țară cu bani după ce o abordaseră de pe un cont fals de Facebook. 

Îmbrăcat într-o uniformă de polițist pe care o împrumutase de la un prieten, agent din cadrul IPJ Dolj, Pașla a reușit să oprească mașina în care se aflau femeia vizată și alți doi bărbați. În timp ce unul dintre bărbați a fost urcat într-o altă mașină și abandonat pe un camp din localitatea Răcari, femeia și un al doilea bărbat care o însoțea au fost prădați de câteva mii de euro și de telefoanele mobile, apoi abandonați în miez de noapte în fața Serelor Ișalnița. Mașina victimelor a fost incendiată pe un câmp din Brădești.

Toți cei cinci infractori au fost identificați în decurs de un an, dar numai Pașla a fost prins de oamenii legii, în timp ce ceilalți patru se sustrag. Pentru că așa au decis judecătorii, tâlharul își va petrece sărbătorile în libertate. 


Adauga comentariu