Tânăr reținut după ce și-a bătut un concetățean, pe stradă și într-o frizerie

Un bărbat de 20 de ani, din Băileștiș, a fost reținut, ieri, pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice şi conducerea unui vehicul fără permis.

În cursul zilei de ieri, suspectul ar fi lovit cu un cuțit, de mai multe ori, un alt tânăr, de 21 de ani, tot din localitate, în timp ce se afla pe o stradă din Băilești, în urma unui conflict spontan cu acesta. În aceeași zi, mai susțin polițiștii, agresorul ar fi condus un autoturism, prin Băilești, deși nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În urma cercetărilor, oamenii legii au mai stabilit că și în ziua de 18 august a.c., tânărul și-ar mai fi bătut și amenințat victima, în incinta unei frizerii din Băilești, însă partea vătămată nu a sesizat la momentul respectiv organele de poliție.

În urma probatoriului administrat de polițiști, tânărul de 20 de ani a fost reținut pentu 24 de ore, pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, urmând ca în cursul zilei de azi, să fie prezentat instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă”, a declarat Mihaela Sadoveanu, din cadrul Biroului de Presă al IPJ Dolj.

Adauga comentariu