TEORII ALE CONSTIPAȚIEI PSD-ISTE

Digi24 analizează modul în care liderii PSD alimentează teoriile conspirației legate de coronavirus. Intenția e clară: vor să decredibilizeze Guvernul Orban, că s-au cam săturat să stea pe margine. Vă dați seama ce distruși au fost pe starea de urgență, când se putea fura ca-n codru, iar ei n-au avut acces la Sfântul Ciolan? Cât să te tot uiți la alții cum atribuie contracte pentru echipamente medicale la firme prietene, iar ție să nu-ți pice nimic? Gata, nu se mai poate! Trebuie luate măsuri!

Și una din măsuri e să minimizeze gravitatea pandemiei. Că nu-s chiar atât de multe cazuri, raportat la populație, că Guvernul măsluiește cifre, chestii din astea care îi ajută pe ei la strategie, dar lovesc cu mantă în mințile mai slab pregătite pentru viață.

Când un om care crede că Bill Gates a creat virusul ca să ne controleze, aude din gura unui lider PSD că situația nu e chiar atât de nasoală, oare ce reacții chimice se creează în creierul lui? E clar, virusul nu există, totul e o conspirație, au zis-o și ăștia de la PSD!

Și așa ajungem la greuceni care nu poartă mască și la clipuri care ne spun să dăm jos botnițele.

Într-o zi cu 70 de cazuri noi în București, Gabriela Firea anunță pe facebook că în campania de testare din Capitală doar 4 persoane din 4.600 au fost pozitive. Mesajul e preluat de pagina PSD, care scrie că doar 0,1% din populație este expusă și că Guvernul „vrea să ascundă realitatea”. Și conspiraționiștii se activează în comentarii: „iată DOVADA că pandemia nu există!”

Am auzit și eu o teorie a conspirației despre doamna Gabriela Firea. Atenție, este doar o TEORIE, deci trebuie luată cu rezerve.

Teoria asta spune că celebra sârmă găsită în organismul doamnei primar a fost, de fapt, prima antenă 5G din România. Doamna s-a lăsat, de bunăvoie, însămânțată cu 5G, ca să introducă tehnologia în România și să ne controleze. E doar o teorie, dar poți să știi?

Digi24.ro mai scrie că și Lia Olguța Vasilescu se dedă la alimentat conspirații. Stimabila a scris pe facebook că „doar 4 din 4600 de persoane testate sunt bolnave. Și atunci de unde cifrele prezentate zilnic de Grupul de Comunicare Strategică?”

Să vedem câteva comentarii de la postarea Olguței: „Conspirația medicală există! Avem dovada! Cine va plăti pagubele acestei pandemii regizate?”, „Umflă rezultate ca să ne mai țină în captivitate!”, „Virusul a dispărut!”

Am auzit și eu o teorie a conspirației despre doamna Lia Olguța Vasilescu.

Surse oculte susțin că freza Olguței e, de fapt, o cască. În fiecare seară, când se bagă în pat, Olguța își dă casca jos și o pune pe noptieră, iar dimineața o ia din nou. Casca asta o protejează pe doamna Vasilescu de radiațiile ultraviolete emise de la sediul central PSD, radiații care, după cum vă așteptați, au rolul de a-i radia pe români de pe fața rațiunii.

Sigur, nu există dovezi că s-ar întâmpla asta, dar putem fi siguri? Mai țineți minte ce freze avea Viorica Dăncilă? Mai țineți minte dantura lui Dragnea? De la ce credeți că i s-au stricat dinții în halul ăla? De la radiații, e clar!

Dar cea mai teorie a conspirației e că PSD nu e, de fapt, un partid, ci o gașcă de reptilieni, care au venit pe planeta noastră ca să prostească lumea, pentru că pe planeta lor s-au terminat zăcămintele de fraieri.

Adauga comentariu