Termo Craiova începe probele pentru furnizarea căldurii

Probele la cald pentru consumatorii de tip urban din Craiova vor începe din noaptea de 14 spre 15 octombrie 2020, ora 19.00. Reprezentanții Termo Craiova spun că prognoza meteo anunță temperaturi în scădere pentru zilele următoare. În acest caz, furnizarea agentului termic pentru încălzire va fi făcut după înregistrarea, timp de 3 zile consecutiv, între orele 20.00-6.00, a unor valori medii zilnice ale temperaturii aerului exterior de +10° C sau mai mici".

Acțiunea se derulează progresiv, având în vedere dimensiunile sistemului de termoficare și numărul mare al consumatorilor. Probele la cald se vor desfășura astfel încât, pe măsura ce temperatura exterioară scade, toți consumatorii să beneficieze, în condiții normale, de fumizarea agentului termic pentru încălzire”, spune Gheorghe Nedelescu, administratorul SC Termo Craiova SRL.

Spitalele, școlile, grădinițele, căminele pentru bătrâni și instituțiile publice pot solicita societății furnizarea agentului termen. Pe de altă, asociațiile de proprietari care doresc amânarea furnizării agentului termic pentru încălzire, anunță în scris acest lucru, prin reprezentanții legali sau prin e-mail.

Conducerea Termo Craiova mai spune că dispeceratul societății și echipele de intervenție funcționează în regim permanent, pentru soluționarea oricăror probleme apărute în teren. Cetățenii din Craiova au la dispoziție numărul de telefon: 0351 914, 24/24h. 

Adauga comentariu