Tineri prinși cu droguri în mașină. Unul dintre ei a fost urmărit de polițiști pe străzile din oraș

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Craiova au oprit în trafic un tânăr, de 21 de ani. Asupra lui oamenii legii au găsit un plic din plastic, ce conţinea fragmente vegetale  de culoare verde, ce păreau a fi droguri.

"Craioveanul a fost condus la spital, unde acesta a refuzat prelevarea mostrelor biologice, în cauză întocmindu-se dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice", a declarat Cosmin Gradinaru, purtator de cuvant IPJ Dolj.

De asemenea, noaptea trecută, poliţişti de la Secția 3 au urmărit în trafic un bprbat care la vederea echipajului de poliție a mărit viteza de deplasare. Oamenii legii au reușit să îl blocheze pe o stradă din localitate.

Era vorba despre un bărbat de 31 de ani, din Craiova, care avea suspendat dreptul de a conduce vehicule, din data de 26 octombrie 2018. Mai mult decât atât, asupra bărbatului au fost găsite într-o pungă de plastic fragmente vegetale ce păreau a fi droguri. Omul s-a ales cu dosar penal pentru conducere fără permis, iar drogurile au fost înaintate către BCCO Craiova pentru cercetări.


Adauga comentariu