Tom și Jerry, Scufita Roșie, Pinocchio și Gepetto au sosit în Craiova! Au fost aduși de meșteri din România și vor poposi într-unul dintre parcurile din oraș

Cele mai cunoscute personaje de desene animate sunt gata sa își primească admiratorii.

Meșteri din toată tara au lucrat cu truda o săptămână întreaga pentru a le realiza. Minnnie, Tom și Jerry, Pinocchio și Gepetto, Scufita Roșie și lupul cel rău, Ursu Balloo sunt doar câteva dintre personajele preferate ale copiilor ce au fost sculptate în lemn de plop special adus.

O săptămână de munca continua, mult talent și multa pasiune au fost rețeta perfecta pentru un rezultat excepțional. 

Sâmbătă dimineață copii dar și părinții au putut admira personajele situate la capetele unor bănci ce ulterior vor ajunge în parcul de la Hamul Doctorului unde vor putea fi vizitate de acum încolo. 

"Eu nu vreau sa stric cu vorbe frumusețea acestui moment. Ceea ce au făcut artiștii este un lucru extraordinar de frumos, depășește imaginația pe care am avut-o atunci când ne-am întâlnit toți și am deschis tabăra de sculptura. Ele vor fi amplasate la Hanul Doctorului pentru ca acolo vom crea un parc special pentru copii",a declarat Mihail Genoiu, primar Craiova.

Sase sculptori au dat viata bucăților de lemn, iar unii dintre ei au venit pentru a doua oara la Craiova la "Story Wood Cut".

Ei sunt din Brașov, Mureș, Vâlcea, Neamț, Ilfov și Craiova. 

Adauga comentariu