TRAGEDIE Un angajat al RAADPFL Craiova a murit în timpul serviciului. Omul făcea verificări în camera centralei Sălii Polivalente, când o conducta cu apa fierbinte i-a explodat în fata

In dimineața zilei de 24 martie, în jurul. Orei 04 dimineața, politisti din cadrul Sectiei 1 Politie Craiova au fost sesizati cu privire la faptul ca, din camera centralei Salii Polivalente din Craiova, iese abur. Politistii s-au deplasat la fata locului, iar cu sprijinul unui echipaj din cadrul ISU Dolj, s-a patruns in interior.

"Astfel, in vestiarul adiacent punctului termic, a fost gasit decedat un barbat de 43 de ani, din Craiova, planificat sa efectueze serviciul in locatia respectiva.

Din cercetarile efectuate pana in prezent, s-a stabilit faptul ca incidentul s-ar fi produs din cauza unei defectiuni tehnice, in urma careia apa fierbinte ce era distribuita prin conducte a fost imprastiata in exterior, ceea ce a determinat totodata aparitia unei cantitati mari de aburi.

La activitatile desfasurate la fata locului au participat si politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale, Serviciul Criminalistic, precum si reprezentanți ITM Dolj si ISCIR. In cauza a fost demarata o ancheta, fiind efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de ucidere din culpa, neluarea masurilor legale de securitate si sanatate in munca si nerespectarea masurilor legale de securitate si sanatate in munca. De asemenea, in cauza a fost dispusa efectuarea unei expertize medico-legale, in urma careia se va stabili cu exactitate cauza decesului", au declarat cei de la IPJ Dolj. Bărbatul era angajat RAADPFL Craiova.

Adauga comentariu