Tramvaiele defecte fac victime. Din cauza unei defecțiuni, o lampă de iluminat a căzut în capul unor călătoare. Una dintre femei a ajuns la spital

Incidentul s-a întâmplat în această dimineață, iar în tramvai se aflau mai mulți angajați ai Ford care mergeau la serviciu. Din cauza unei defecțiuni tehnice, o lampă de iluminat din tramvai s-a desprins și a căzut în capul a două angajate ale companiei Ford. 

“Calea de rulare a tramvaiului în zona Ford nu a fost reabilitată, astfel că firele de curent sunt vechi.  Pantograful care asigură conectarea la rețeaua electrică s-a prins de fir și a fost dat peste cap, apoi s-a rupt și a căzut pe tramvai. Din cauza vibrațiilor, în interiorul tramvaiului  s-a desprins o lampă ce a căzut peste călători. A fost nevoie de întreruperea energiei electrice pe tronsonul cuprins între Podul Electro și Ford, dar după remediera defecțiunii s-a reluat circulația tramvaielor.”, a declarat Marcel Tănăsescu, directorul RAT Craiova.

Dintre cele două femei, doar una a necesitat îngrijiri medicale.

“Este vorba de o angajată de-ale noastre care a ajuns la serviciu cu o rană la cap. A primit îngrijiri medicale la cabinetul din cadrul fabricii, apoi aceasta a mers la Spitalul Județean Craiova pentru alte îngrijiri. Pentru că incidentul s-a petrecut în timp ce angajata noastră venea către serviciu, am informat Inspectoratul Teritorial de Muncă pentru ca dumnealor să declanșeze propria anchetă.”, a declarat Ana Maria Timiș, purtătorul de cuvânt al companiei Ford România. 


Adauga comentariu