ULTIMA ORA Alți doi angajați ai CEZ Oltenia depistați cu coronavirus. Se mai așteaptă rezultate de la testele prelevate și de la alți angajati

Încă doi angajați, membri ai achipei DEO au fost depistați pozitiv în aceasta dimineața la testele prelevate pentru coronavirus. Cei doi sunt asimptomatici și se afla în izolare la domiciliu potrivit datelor furnizate de conducerea CEZ România. 

 

"Doi angajați ai Grupului CEZ în România au fost confirmați cu CoVid-19 în această dimineață. Aceștia sunt asimptomatici, iar starea lor de sănătate este una stabilă. Cei doi angajați vor rămâne acasă conform indicațiilor primite de la Direcția de Sănătate Publică. Menționăm faptul că niciunul dintre clienții și consumatorii noștri nu au intrat în contact cu colegii noștri, în ultimele 14 zile, în scop profesional. Este important de menționat faptul că au fost urmate toate demersurile legale impuse de această situație, reprezentanții Grupului fiind în permanentă colaborare cu Direcția de Sănătate Publică. Încă de la începutul stării de urgență, Grupul CEZ în România a luat toate măsurile de prevenție și siguranță atât pentru protecția angajaților, clienților cât și a consumatorilor și le menține și în continuare", comunica CEZ România pentru Ziarul de Craiova. 

Cei doi angajați sunt colegi ai șefului de centru din Dolj. Acesta din urma a fost depistat cu noul virus în urma cu câteva zile.

Adauga comentariu