Ultima oră: Evadatul de la Pelendava a fost prins (VIDEO)

Bărbatul de 36 de ani care era încarcerat în Penitenciarul Pelendava și care a fugit săptămâna trecută a fost prins de polițiști în această dimineață.

Deținutul ispășea o pedeapsă de trei ani de închisoare pentru furt calificat și era cunoscut ca o persoana violenta.

Polițiștii au desfășurat activități intense de identificare și au reușit sa pună mâna pe el la mai bine de o săptămână după ce fugise.

"În urmă cu puţin timp, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române au identificat şi prins, într-un imobil nelocuit din comuna Calopăr, bărbatul de 36 de ani, din Moțăței, care la data de 25 noiembrie a evadat dintr-un penitenciar din Dolj.

 

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj continuă cercetările, în vederea stabilirii întregii stări de fapt, urmând ca la definitivarea acestora să fie făcute propunerile corespunzătoare unităţii de parchet competente.

 

La nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj a fost constituită o escortă formată din poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj, cel în cauză urmând a fi încarcerat în Penitenciarul Craiova.", a declarat Cosmin Gradinaru, purtătorul de cuvânt al Ipj Dolj. 

Acum acesta se va întoarce în Penitenciar și va aștepta ca o noua instanta sa stabilească cu cât o se va majora pedeapsa pentru infracțiunea de evadare.

Adauga comentariu