Umiditatea și zăpada apoasă care care nu contenește provoacă în continuare neplăceri în Craiova. Pompierii degajează copaci de pe fire electrice, carosabil sau mașini

Ninge de ore bune în Craiova unde s-a așternut un strat consistent de zăpadă. Încă de la primele ore ale dimineții au început problemele în trafic cu pomii căzuți și crengile rupte sub greutatea zăpezii.

Și incidentele nu contenesc sa apară astfel că pompierii fie degajează pomi de pe carosabil, fie de pe mașini sau fire electrice.

"Echipaj din cadrul secției de pompieri Craiova intervine pentru degajarea unui copac- salcie din fata blocului S6 pe Calea Severinului. Din cauza umidități și a cantității de zăpadă apoasă, un echipaj de descarcerare intervine pt degajarea unui copac care stă să cadă agățat de cablurile electrice pe str Calea București Nr 54A. Un alt echipaj de la secția de pompieri Craiova intervin pt degajarea unui copac căzut cică pe doua autoturisme pe str Paltinului, Nr 174.", a declarat Tania Vîlceanu, purtător de cuvânt ISU Dolj.

Incidentele nu au înregistrat victime umane, doar pagube materiale minore.

Comentarii

minel

29.11.2018 08:07

unde s\nt marii fotografi ;i comentatori c\nd RAADPFL ]ncearc[ s[ fac[ cur['enie ]n putregaie

Adauga comentariu