Un bărbat din Calafat, băut și fără permis, a furat mașina firmei unde lucra ca să se plimbe cu ea

Un doljean în vârstă de 34 de ani, din Calafat, este cercetat penal după ce, în cursul nopții de marți spre miercuri, a furat de la firma unde era angajat o autoutilitară în valoare de 20.000 de lei. Proprietara autovehicului, o tânără de 19 ani, tot din Calafat, a sesizat poliția, care a organizat filtre rutiere pentru a găsi hoțul. 

Bărbatul a fost prins în trafic, pe drumul național Craiova-Poiana Mare, pe care plecase ”la plimbare”.

Cu sprijinul patrulei de siguranţă publică din cadrul Secţiei 10 Poliţie Rurală Poiana Mare, autoutilitara a fost depistată în trafic, pe DN 55A, Calafat – Poiana Mare, la volanul căreia a fost identificat un bărbat 34 de ani, din Calafat. Polițiștii au stabilit că cel în cauză a condus autoutilitara deși nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, a precizat Mihaela Sadoveanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Dolj. 

Testat pentru determinarea gradului de alccol consmat, rezultatul a indicat o concentrație de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Doljeanul este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de furt în scop de folosinţă, conducerea unui vehicul fără permis şi sub influenţa băuturilor alcoolice.

Fotografie ilustrativă

Adauga comentariu