Un colegiu craiovean primul pe tară cu cea mai mare medie de admitere. Directorul liceului: "Vin copii bine pregătiți din județ"

Colegiul Național Frații Buzești este primul pe țară cu cea mai mare medie de admitere la specializarea Științele Naturii. Ultima medie de admitere la această specializare a fost 9.91.

"Dincolo de această medie trebuie să remarc faptul că în ordinea descrescătoare a mediilor încă cinci specializări de la colegiul național Frații Buzești se află în primele 15 din țară. Toată generația de anul acesta este alcătuită din copii foarte motivați cu dorința de a învăța și care au ales Colegiul Național Frații Buzești pentru continuarea studiilor liceale. În primul rand sigur că este bucuria că și anul acesta cei mai buni copii sau majoritatea celor mai buni copii din zona noastră au ales colegiul național Frații Buzești este și o responsabilitate foarte mare și asupra mea și a supra colegilor mei pentru că trebuie să ne ridicăm  la nivelul așteptărilor acestor copii ale părinților lor ale colegilor noștri din școlile din școlile gimnaziale care nu iau încredințat și sper să facem față cu succes și peste patru ani să veniți și să contabilizăm împreună mediile de 10 de la examenul de bacalaureat. Vin copii bine pregătiți și din județ vin sigur, principala noastră resursă o reprezintă școlile gimnaziale din Craiova ,dar in egală măsură și cele cinci clase de clasa a opta cele cinci clase care au terminat anul acesta studiile gimnaziale la Colegiul Național Frații Buzești", a declarat Carmen Stefanescu, manager Colegiul National Fratii Buzesti.


Ultima medie de admitere în Colegiul Național Frații Buzești anul acesta a fost 9.21.  Spre deosebire de anii anteriori când procentul nu depășea 20%, anul acesta 40% dintre absolvenții Colegiul vor continua studiile liceale in Colegiul Frații Buzești.

De altfel Colegiul craiovean care in fiecare an a fost in top trei pe tara, anul acesta trece pe primul loc depasind licee de renume precum Sf Sava din Bucuresti sau Mircea Cel Batran din Constanta, doua licee cu care Fratii Buzesti se afla mereu in competitie.

Adauga comentariu