Un elev din Craiova a avut parte de cea mai frumoasă zi de naștere din viața lui. Jandarmii pe care îi îndrăgește mult au venit să îi cânte "La multi ani" și să-l motiveze să nu renunțe la visul lui de a deveni militar, știind că are probleme medicale

Nicu Ilie Fabian are 16 ani și învață la Liceul "Charles Laugier" din Craiova. Visul lui mare este să devină militar. A încercat, însă din cauza unei probleme medicale nu a reușit să pun[ bazele unei cariere militare. Este mâhnit însă nu renunță să lupte pentru visul lui. Se duce la toate paradele militare, nu lipsește niciodată de la Ziua Porților Deschise atunci când este organizată la Inspectoratul de Jandarmi din Craiova.


Astăzi de ziua lui, iar jandarmii pe care îi îndrăgește atât de mult au reușit să transforme o zi obișnuită cu bomboane la școală și poate un suc acasă, în una de ținut minte pentru Nicu. Acestia au ajuns încă de dimineață la liceul în care învață Nicu și au pregătit în detaliu fiecare moment pentru a-l suprinde plăcut pe tânărul elev, iar planul le-a ieșit de minune.

"Înarmați" cu tort, cadouri cu alimente și dulciuri au pătruns în clasă întrerupând ora de dirigenție. Preț de câteva minute cât au vorbit jandarmii în fața clasei, Nicu a rămas înmărmurit de uimire. Își vedea idolii la câțiva metrii, neștiind că sunt acolo doar pentru el. Momentul în care jandarmii au intrat cu tortul și i-au cântat "La multi ani" alături de colegi și profesori a fost unul cât de poate de emoționant.

Nicu s-a declarat complet emoționat în urma surprizei primite de ziua lui de naștere.

"Nu mă așteptam. Pentru mine a fost ceva wow. Eu pană acum am apreciat Jandarmeria, am iubit-o și am respectat-o, parcă cineva a auzit și mi-a făcut această surpriză minunată. Nu fac nimic special de ziua mea, aduc niște bomboane la școală și poate un suc acasă, cam atât. Acum sunt foarte bucuros, e cea mai mare surpriză, doar prezența jandarmilor aici a fost pentru mine foarte importantă. Îmi plac uniformele și ale lor în special. Am testat vesta, a fost mai grea decât îmi imaginam." , a declarat sărbătoritul.

Surpriza i-a bucurat și pe colegii lui Nicu. Aceștia sunt alături de el, îl îndrumă să își urmeze visul de a deveni militar și știu  toate pasiunile lui.

"Uimitoare surpriza, nu mă așteptam la așa ceva. Și pentru el cred ca e o surpriză foarte mare. Cred ca s-a bucurat foarte tare și nu o să uite niciodată. Știam de pasiunea lui, dar era doarte trist că nu putea să devină militar din cauza problemelor de sănătate. Merge la fiecare eveniment, ne arată videoclipuri cu jandarmi." , a spus una dintre colegele de clasa ale lui Nicu.


"Știu de pasiunea lui. M-a luat de 1 decembrie să mergem în centrul Craiovei să vedem parada. Vorbește mai tot timpul despre militari, îi plac jandarmii. Îmi spune mereu cât de mult ăși dorește să devină jandarm.", a adăugat cel mai bun prieten.

Jandarmii la rândul lor au fost și ei foarte emoționați, cu toate că știau în detaliu fiecare moment.


"Ideea a plecat de la niște emailuri primite de la o persoană care îl cunoaște pe acest băiat și ne-a relatat toate problemele pe care acesta le are, inclusiv că iși dorea o carieră militară și că apreciază foarte mult jandarmeria. de asemena, persoane respectivă ne-a spus și că are o situație financiară precară fapt pentru care astăzi ne-am prezentat și cu un tort dar și cu produse alimentare pentru el și pentru familia lui." , a declarat Claudia Niță, purtător de cuvânt IJJ Dolj.

Și surpriza nu s-a terminat odata cu plecarea jandarmilor din clasa. Sărbătoritul a putut să probeze vestele acestora, să vadă și să se plimbe în dubele de intervenții ale jandarmilor.

Adauga comentariu