Un meci virtual între Peluza Nord și Universitatea Craiova a adus o suma importanta pentru medicii și pacienții care lupta cu coronavirusul. Biletele s-au vândut ca painea calda

Suporterii din Peluza Nord Craiova au organizat duminică, 29 martie, un meci de FIFA20 ca să strângă fonduri pentru spitalul de Boli Infecțioase din oraș.

S-au format echipele și la ora 20.00 a început meciul care s-a disoutat între doi dintre băieții din galerie și campionul Dan „TheStricker” Buzărnescu, reprezentantul Universității Craiova în competițiile de FIFA20, alături de Mihai Roman, fotbalist.

Meciul, pentru care s-au vândut aproape 5000 de bilete a fost transmis pe canalul de YouTube al clubului.

"Punctul final al acestei parti a campaniei ne aduce un bilant incurajator - 60.540 de lei stransi prin vanzarea a 4.687 de bilete. Vom lucra acum impreuna cu clubul Universitatea Craiova si reprezentantii Spitalului de Boli Infectioase pentru a gasi cea mai buna modalitate de a folosi aceasta suma de ~12.500 de Euro! Multumim in primul rand clubului nostru pentru raspunsul promt, platformei Eventim, si nu in ultimul rand tuturor celor care au participat! Promitem sa cautam in continuare modalitati prin care sa punem si noi umarul la rezolvare problemelor cauzate de aceasta pandemie! PS: Se pare ca vanzarea biletelor nu a fost oprita, deci cei care s-au hotarat mai tarziu sa participe o pot inca face aici https://www.eventim.ro/ro/bilete/universitatea-craiova-peluza-nord-stadionul-ion-oblemenco-550714/event.html" au declarat cei de la Peluza Nord Craiova.

Adauga comentariu