Un parlamentar de Dolj părăsește PSD. Cine este deputatul care și-a găsit calea politică la un alt partid

Partidul Social Democrat rămâne de astăzi fără încă un parlamentar. Este vorba de Florinel Stancu, deputat de Dolj, care și-a anunțat colegii că pleacă din PSD, dar nu părăsește doctrina social-democrată.

Acesta a și ales partidul alături de care va merge de acum înainte.

"Am ales Pro România și voi continua să mă lupt pentru interesele județului si ale cetățenilor lui din poziția de presedinte al filialei de Dolj a partidului. Totodată, voi face parte si din Consiliul National al Pro România. Am plecat singur din PSD, dar ii astept alaturi de mine pe toți oamenii de bine, pe toți cei de calitate care știu ce înseamnă munca in interesul alegătorilor noștri. Vreau să rămân in relații bune atât cu foștii mei colegi, cât si cu reprezentanții celorlalte partide pentru că eu consider că doar împreună putem face ceva pentru binele acestui județ", a declarat Florinel Stancu, in excusivitate pentru Ziarul de Craiova.

Pro România isi intareste astfel poziția la Dolj si reușește să își consolideze puterea la nivel central.

Florinel Stancu este unul dintre parlamentarii activi in Camera Deputaților, dar și în teritoriu. Acesta urmează să facă politica partidului lui Victor Ponta alături de Antonie Solomon, fostul primar al Craiovei.

Adauga comentariu