Un pușcăriaș a evadat din Penitenciarul Pelendava. Autoritățile sunt în alertă

Un deținut în vârstă de 26 de ani care ispășea o pedeapsă în regim deschis pentru furt calificat, a dispărut astăzi din spațiul în care se afla la muncă sub supravegherea ofițerilor de pază. A profitat de un scurt moment de neatenție și s-a făcut nevăzut.

Imediat s-a dat alarma, iar în acest moment se desfășoară ample operațiuni de căutare, în timp ce polițiștii au instituit filtre în oraș în încercarea de a-l identifica. Tânărul avea o condamnare de patru ani de închisoare.

"Astăzi, în jurul orei 15.20, un bărbat, de 26 de ani, din București, a evadat din punctul de lucru, din incinta Penitenciarului Pelendava. Atât în municipiul Craiova, cât și în localitățile limitrofe, au fost instituite filtre, pentru prinderea persoanei în cauză. Acesta era îmbrăcat în pantaloni trei sferturi, de culoare neagră, tricou bleu și purta pantofi sport, de culoare neagră. Cercetarile sunt continuate de Serviciul de Investigatii Criminale, în vederea depistării persoanei și tragerii la răspundere penală, pentru infracțiunea de evadare.", a declarat Cosmin Grădinaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Adauga comentariu