Un second hand din Craiova dă startul unei tombole. Cumperi haine și ai șansa să câștigi multe premii

Un second hand de pe strada Amaradia oferă clienților care calcă pragul magazinului, un concurs cu premii. Se pun la bătaie produse precum un aspirator, o stație de călcat și o mașină de spălat. 

Tot ce trebuie să faci pentru a intra în tombolă și a câștiga produse în valoare de 5000 de lei este să cumperi haine de 50 de lei. 

Premiul I este mașina de spălat, în valoare de 2500 de lei, cel de-al doilea premiu este o stație de călcat de 1500 de lei, iar ultimul, dar nu cel din urmă, un aspirator de 1000 de lei.

Ziarul de Craiova a luat legătura cu cel care deține Scandinavia Second Hand, dar și alte magazine în Slatina sau Târgu-Jiu. În magazinul de pe strada Amaradia, multe concursuri au avut loc. Este deschis de doi ani, iar familia care-l deține se ocupă cu astfel de afaceri de vreo 15 ani. Au lucrat 7 ani în Suedia după care s-au întors acasă pentru a-și deschide o afacere. 

“O dată pe lună dăm orice produs dorit de client gratis. Alegem o zi a lunii și dăm produse gratis. Vrem să ne răsplătim clienții. Cât despre tombolă, am mai făcut și acum un an, însă aceasta este prima cu produse consistente”, a precizat proprietarul magazinului.

 

Magazinul este spațios, cu multe cabine de probă, dozator de apă minerală și plată.

 

“Am venit cu o idee, cu altceva. Am făcut altceva, avem spații mari, frumoase, unde mămicile pot intra cu cărucioarele, multe cabine de probă. Marfa este adusă din Suedia și Germania. Avem propriul depozit unde sortăm hainele, vindem și en gros la alte magazine”, a adăugat cel care a deschis afacerea.

Extragerea la tombolă va avea loc pe 1 septembrie, când se vor afla norocoșii câștigători craioveni.

Adauga comentariu