Un șofer nervos a coborât din mașină și i-a dat un pumn altui șofer. Între timp, mașina sa a plecat ”la plimbare” și s-a proptit într-un semafor

Un craiovean de 44 de ani a fost lovit în față de un alt participant la trafic, în timp ce se deplasa, în această seară, la volanul unui autoturism, pe Str. A. I. Cuza din Craiova. Acesta a fost șicanat de celălalt șofer, tot din Craiova, în vârstă de 40 de ani. Potrivit poliției, cel din urmă a pătruns pe contrasensul Străzii A.I. Cuza și a coborât din autoturism, pe care l-a lăsat neasigurat cu frana de mână. În timp ce era ocupat să-i tragă una colegului de trafic, autoturismul său s-a pus în mișcare lovind un semafor electric amplasat pe strada respectivă.

”Bărbatul l-ar fi lovit în zona feței pe bărbatul de 44 de ani, însă nu a necesitat acordarea de îngrijiri medicale. La fața locului s-au deplasat și polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova, care au aplicat bărbatului de 40 de ani două sancțiuni contravenționale, conform OUG 192/2002, în valoare de 2.175 de lei, eliberând totodată autorizație de reparație. De asemenea, în cauză, polițiștii Secției 1 Poliție Craiova au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând ca la finalizarea cercetărilor dosarul penal sa fie înaintat unității de parchet competente cu propunerile corespunzătoare”, au explicat reprezentanții IPJ Dolj.

Foto: arhivă

Adauga comentariu