Un tânăr boxer și-a băgat un coleg în spital cu un singur pumn. Totul s-a întâmplat la școală dintr-un motiv pueril

Conflictul dintre cei doi adolescenți de numai 16 ani a avut loc în a doua zi de școală, la Colegiul "Constantin Brâncuși" din Craiova. Unul dintre elevi, boxer legitimat la Clubul "Voința", s-a luat de felul în care era îmbrăcat un coleg de-al său. Jignit și luat peste picior, băiatul a ripostat și a încercat sa îl lovească. Nu a apucat sa își ducă gestul la bun-sfârșit că s-a trezit cu un pumn în față care l-a trimis direct la pământ.

Victima a ajuns la cabinetul medical al școlii, iar medicul de serviciu a sunat imediat la 112. Băiatul a ajuns la spital cu maxilarul rupt, iar ulterior a fost operat pentru a i se reface oasele feței.

Totul a ieșit la iveală după ce tatăl tânărului agresat a expus public povestea fiului său. Polițiștii confirma și ei că au un dosar penal în cercetare.

"Am fost sesizați prin apel la 112 de către medicul unității de învățământ despre conflictul spontan care a avut loc între doi dintre elevii de clasa a X-a ai liceului. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru loviri și alte violențe. Victima nu a atașat încă un certificat medico-legal cu numărul de îngrijiri medicale necesare.", a declarat Cosmin Gradinaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Sursa foto : Info Trafic Craiova și Dolj

Adauga comentariu