Un tânăr care a încercat să fugă de poliție a lovit două mașini, la intersecția str. ”Calea București” cu ”Ispirescu”

Un autoturism al cărui conducător a demarat cu viteză pe culoarea roșie a semaforului, derapând în intersecție, a fost observat, aseară, de polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova, care se aflau în patrulare pe Strada Calea București, la intersecție cu Strada Petre Ispirescu. Oamenii legii au pornit în urmărirea autoturismului cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, însă șoferul nu s-a conformat solicitărilor polițistilor, a întors autoturismul la intersecția străzilor Calea București cu Henry Coandă și și-a continuat deplasarea.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, urmărirea s-a finalizat la intersecția strazilor Calea București cu Petre Ispirescu, unde autoturismul a intrat în coliziune cu un autoturism care circula pe strada Petre Ispirescu pe culoarea verde a semaforului, condus de o tânăra de 20 de ani, din Craiova, apoi cu un alt autoturism, condus de un alt tânăr de 28 de ani.

Șoferul care a provocat accidentele, în vârstă de 28 de ani, a fost testat cu aparatele alcooltest și drugtest rezultatele fiind negative. Pentru tânăra de 20 de ani de ani și celălalt tânăr rezultatul testării cu aparatul alcooltest a fost tot negativ. În urma evenimentului rutier, șoferița de 20 de ani a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând ca la finalizare să fie propusă soluție prin unitatea de parchet competentă.

Totodată, cel în cauză a fost sancționat contravențional de polițiști conform OUG 195/2002, iar ca măsură complementară i-a fost reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 30 de zile.

Sursa foto: Facebook/INFO TRAFIC CRAIOVA ȘI DOLJ

Adauga comentariu