Un tânăr din Craiova a fost salvat de un pompier din Mehedinți aflat în timpul liber. Bărbatul era victima unui accident petrecut în Pădurea Sarului

Accidentul a avut loc astăzi, pe drumul european 547, in dreptul pădurii Saru, din județul Olt. Un șofer a pierdut controlul volanului și a lovit o mașină care circula regulamentar pe prima bandă de mers. Amândouă autoturismele au ajuns în decor, oprindu-se în copacii de pe marginea drumului.

Toate cele opt persoane aflat în mașini au suferit traumatisme, dar numai un tânăr de 30 de ani din Craiova a avut răni mai grave. Un pompier care se afla în trecere a oprit imediat și a încercat sa le dea primul-ajutor victimelor.

"Înainte de sosirea echipajului SMURD, colegul nostru, plutonier adjutant Liciu Gabriel, subofițer operativ în cadrul ISU Mehedinți, aflat în trafic în zona în care s-a produs accidentul, a acționat pentru acordarea îngrijirilor medicale victimelor accidentului. Colegul nostru a acordat o atenție deosebită unui pasager, în vârstă de 30 de ani, aflat în stare de inconștiență.", a declarat Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Paramedicii SMURD au evaluat toate victimele, iar pe craioveanul rănit mai grav, dezorientat și confuz, cu traumatism la mâna stângă și cu excoriații pe față, l-au transportat la UPU Slatina.

Adauga comentariu